Accu Li-ion 60V 20 Ah

€ 550,00
-5%
€ 520,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Dit type accu kan voor diverse toepassingen worden gebruikt en is bij uitstek geschikt voor elektrisch vervoer. Deze accu is ontworpen met als uitgangspunt cost of ownership en scoort hierbij hoger dan vergelijkbare producten in de markt. Ben je op zoek naar de meest kosten efficiënte lithium accu, dan is dit absoluut de beste keus.

BMS
Het BMS in deze lithium accu balanceert de cellen en beschermt tegen overladen, diep ontladen, te hoge temperatuur, kortsluiting en te hoge stromen. Dit BMS werkt geheel automatisch, wanneer een grenswaarde wordt overschreden blokkeert de accu, deze herstelt zichzelf als deze wordt gescheiden van de verbruiker. Omdat wij gebruik maken van BMSen die over dezelfde MOSFETs kunnen laden en ontladen is er geen aparte laadstekker nodig, dit verhoogt de mogelijke laadstroom en maakt het ook mogelijk deze accu's te gebruiken voor regeneratieve systemen. Door het efficiënte ontwerp van de PCB gebruikt de BMS zeer weinig energie en duurt het enkele jaren voordat de accu volledig is ontladen. Het voor langere tijd wegzetten is dan ook geen probleem.

Cellen
Dit type accu maakt gebruik van NMC 18650 cellen. Kenmerkend voor deze cellen is de uitstekende energiedichtheid in combinatie met een gunstige cost of ownership. Alle NMC 18650 cellen die wij gebruiken zijn voorzien van een CID (current interrupt device), waar door elke cel afzonderlijk is beveiligd. Zodra een cel te heet wordt, wordt deze uitgeschakeld.

Garantie
Dit type accu heeft 24 maanden garantie.

Bestelinformatie
Dit product wordt standaard geleverd in PVC wrap en met een GRIJZE/ZWARTE SB50 stekker. Een aluminium behuizing (op maat), ander type SB50 stekker of een ingebouwde status indicator kunnen worden gekozen tijdens het bestelproces. Aluminium behuizingen op maat hebben een levertijd van 10 werkdagen na goedkeuring van het ontwerp.