Doohan iLark - elektrische step / driewieler opvouwbaar 25km/u

€ 1.495,00
-13%
€ 1.295,00
(1 stuk(s) = € 1.295,00)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

De Doohan iLark is een elektrische driewieler die opvouwbaar is! Hij is uniek in zijn soort want opvouwbare driewielers kom je zelden tegen. De Doohan iLark is een geweldige funmachine en neem je overal eenvoudig mee naar toe. Omdat je hem eenvoudig kunt opvouwen, kan hij ook mee in de trein of op reis. Hij haalt 25km per uur en een helm is niet nodig.


Met 300W Bosch motor

De iLark van Doohan is geleverd met een 300 Watt motor. Alle iLarks gaan 25 km per uur, maar de 300 Watt uitvoering is net wat krachtiger. De motor is in beide gevallen van het Bosch, en is geheel onderhoudsvrij en borstelloos. De motor is dus niet gevoelig voor slijtage. Wat de accu’s betreft wordt de iLark 300W geleverd met een 48v 15Ah Lithium accu.

De iLark opladen kan al in slechts 3 uur

Opladen van 0 naar 100% duurt bij de 300W iLark slechts 5,5 uur. De accu is tevens uitneembaar waardoor je hem overal kunt opladen, zolang je maar een stopcontact in de buurt hebt. Lithium kan probleemloos tussentijds worden bijgeladen. De accu zit in het voetplateau wat de Doohan iLark lekker plat maakt wanneer je hem inklapt. De totale afmetingingen van de driewieler zijn 117cm x 53,5cm x 50cm (uitgeklapt).

Beeldscherm zit in het stuur verwerkt

In het stuur zit een LCD beeldscherm verwerkt, en dat maakt deze elektrische driewiel scooter nog mooier dan hij al is. Naast een duidelijke batterijmeter is er ook een snelheidsmeter en tripmeter aanwezig.

Bijzondere elektrische step / driewiel scooter

Deze elektrische scooter heeft drie wielen. Er zijn twee voorwielen, en is er een achterwiel. In het achterwiel zit de Bosch motor verwerkt. Door de dubbele voorwielen kun je heel ontspannen en veilig rijden. De kracht van de motor wordt direct doorgegeven aan het wiel zonder tussenkomst van andere onderdelen. Hierdoor ervaar je meer power en is het onderhoud tot een minimum beperkt. Het enige onderhoud wat je eventueel hebt zijn nog die van de remmen en banden. De velgen zijn overigens van aluminium waardoor het hele concept licht van gewicht is.

Ondanks dat het concept klein en licht is uitgevoerd, voldoet het alsnog aan de hoge kwaliteitseisen die Doohan aan haar producten stelt. De i Lark is hierdoor van hetzelfde hoogwaardige niveau als de andere Doohans.

Driewieler met 3 schijfremmen

Aan veiligheid is zeker gedacht want de elektrisch 3 wieler / step van Doohan is voorzien van 3 remschijven en 8 inch wielen! Ieder wiel heeft dus een eigen rem. De remkracht is enorm waardoor je de i Lark in no-time tot stilstand brengt.

De Doohan iLark heeft een slimme voorwielophanging

Door de slimme voorwielophanging is de wegligging van hoog niveau. Je kunt gemakkelijk met volle snelheid de bocht nemen zonder bang te zijn dat je onderuit gaat. Zelfs over slechts wegdek rijden, of door ondiep water is geen enkel probleem!


Doohan iLark - elektrische driewieler / e-step opvouwbaar

Motorkracht 300W
Accu Lithium-ion 48V 16AH
Max. Bereik (km) 30
Max. Kracht 0.3 kW @ 370 rpm
Max. Koppel 7.8 Nm @ 370 rpm
Max Laadtijd (h) 5.5
Max. Snelheid (km/h) 25
Klasseerbaarheid Capaciteit 12°
Voor- / achterrem DISC / DISC
Voor- / achterband 12x60 solid tire - 75/65-8
Gewicht (kg) 29
Afmetingen (mm) 1170 x 510 x 1080
Max. Belasting (kg) 100
Wielbasis (mm) 800
Kleur Zwart
Andere Kenmerken Opvouwbaar, LED-verlichting, LCD-dashboard, Verwijderbare batterij


Ons DEMO model heeft slechts 55 kilometer gereden en is NIET gebruikt in de verhuurvloot. Maar is voor ons boventallig en daarom nu met gereduceerde prijs inclusief NL kenteken te koop